HDZ izbori

     Sučeljavanje. 14.03. RTL, 19 sati. Ima nas mnogo, točno 211834 članova.
Plenković, odmah samohvala, ja pa ja, država nikad bolje ne stoji, gospodarski i izvrsnim međunarodnim ugledom.
Moja primjedba, slatko sam se nasmijao. Predsjedava Europom, toliko nas tim svojim položajem maltretirao. A sultan Turske otišao na pregovore o izbjeglicama u Brisel bez da je došao u Zagreb i pitao Plenkovića za savjet. Čak nije ni pozvan u Brisel. Sramota, a predsjedamo EU. Pik zibner.
  Na samohvalu je Kovač odgovorio argumentirano. Gospodarstvo nazaduje a dotukao je Plenkovića podacima od kad je on premijer kupovna moć drastično pada, pa su samo Bugari lošiji od nas.
 Plenković se raspao, bio je crven ko paprika horgoš. Kovač je dominirao. Ne zato što je dobar govornik već zbog hrpe argumenata.
P. se potpuno pogubio pa se je počeo hvaliti antikorupcijom. Zaboravio je, da je prije par mjeseci gledao papire Faljen Isusa i javno rekao da je sve u redu a sad mu pajdaša razvlači USKOK. Pola Vlade je otišlo zbog korupcije. A prijava Borg odbačena jer je državni tužitelj dvostruki mason.?!?! 
Kovač ga je neugodno iznenadio podatkom, pisao je traktate i hvalio  Marxa i Edvarda Kardelja ??? u ratnim godinama. Marksist u HDZ-u. !!!
Onda je premijer rekao da su to sve laži, da svi lažu a posebno Milanović koji laže od 2106. Pa zašto ga nije tužio. Kovač se samo smiljuljio i dobacio gosn Plenković vi ste nervozni, jako ste nervozni i pokazivao uradak.
   Plenković je bio povlašten, imao više 10 minuta za svoje lupetanje, nekorektno od voditeljice, slatkice, kako ju je jednom prigodom nazvao premijer. ????
Završna riječ, na pitanje Kovača, konkretnog odgovora od Plenković nije bilo. Otišao u difamaciju jer kaže da nema dosta vremena, na raspolaganju je bila jedna minuta a Kovač je beloventno dobacio, dajte mu 5 minuta.
A P. je iznevirano dreknuo, dajte ga zaustavite /Kovača/.
Kovač mrtav hladan pokazao duhovitost, normalnom intonacijom rekao, pa nisam ja Grmoja da me se može zaustaviti, Slučaj iz Sabora kad je Plenković zasukao rukave i krenuo se obračunati šakački sa Grmojom.
   Kovač je dominirao u svakom pogledu, posebno mirnoćom razgovora i ostavio dojam kao da je na popodnevnoj sijesti.  

Nedaobogvećeg zla

     Često sam tu uzrečicu koristio kod gospodarstvenih tema. Nažalost obistinila se kod COVID 19. Nemamo samodostatno gospodarstvo i kao što je poznato 50% roba uvozimo. Situacija je kao u ratu. Ozbiljnost i odgovornost i puno sreće.
Sreće smo imali i previše a treba reći da su se naši odgovorni dobro posložili. Uz neke prijedloge da nismo baš reagirali na razini kao Kina u drugoj fazi. Sve zaražene na jednom mjestu /Istra/ partipicirajući u osoblju i materijalno iz ostalih dijelova Hrvatske. I stroge kazne za, kao naš varaždinec, šoping ili ako je određena izolacija da ne mogu hodati okolo, pa sad imamo i bolnicu, vrtić i vojsku u izolaciji. Nitko ne nadzire te koji moraju biti u izolaciji. Treba javni spisak a ne se pravdati sa sranjem od GDRP-a. Važnije je da imamo zdravo stanovništvo a time i gospodarstvo, od zaštite nečijeg indetiteta.
    Općenito, najgori virus na Zemlji je čovjek. Sada, neka nam bude Bog od pomoći.
Ovih dana sam se naslušao more gluposti o virusima i bolestima.
  Kao, kad dođe toplo vrijeme da će virus nestati. Neće jer ga ima i u Australiji, Brazilu i ostalim državama gdje sada vladaju paklene vrućine.  Zašto se zimi širi najviše prehlada, gripa i viroza. Razlog je prozaičan, imamo centralno grijanje, nije kao nekad otvoreno ložište ili željezne peći. Zagrijane prostorije i suhi zrak. 
Evolucijska zakonitost, ostavila nam je u amanet, da nam sluznica mora biti vlažna. Suha sluznica puca i ulaze nam bakterije i virusi u organizam. Činjenica je da mi živimo zajedno sa jednima i drugima. Npr. u ustima imamo oko 600 bakterija. Virusa kako tko. Najvažnije je da kod vlažne sluznice, virus je izoliran ili čak ubijen.
   Sluznica je prva linija obrane sa mukocilijarom i stanicama koju zovu prirodni ubojice. Kad se probije prva linija onda je sve na obranama u organizmu. 
Najčešće se tada neprijatelj hrani i uživa u organizmu, pa je tada potreban lijek, ako ga ima.   
  Kao što sam napisao prije, virusi su kolonizirali svemir, oni su nam majka. Koja mati ubija svoje dijete. Sami smo si krivi za naše bolesti. Budući su virusi čudo prirode, daju život, evoluiraju, mijenjaju sebe i okolinu, potiču raznolikost i uzimaju život. Čovjek je tu remetilački faktor, jer ide protiv prirodnih zakona. Da nas nema na Zemlji, u par godina bi se obnovila i prodisala punim plućima.
Jednog prekrasnog jutra, bilo kišnog ili sunčanog, Zemlja bi se probudila u Raju.
 

Zimski triatlon

     Umjesto da me nose anđeli po Villacher Alpen Areni 07.03 uz pjesmu Have a Nice day Bon Jovi i na proglašenju uz AC/DC Thunderstruk pa da se vratim 08.03 ujutro kući pjevajući sa dvije medalje, možda tri. 
22.02 trebalo je biti Austrijsko prvenstvo u Zeltwegu, pa otkazano. Nije bilo snijega.
Stoga se moj klub prijavio da pored prvenstva Koruške organizira Austrijsko i Slovensko državno. Villacher Arena je sjeverna strana pa ima snijega. Kome je zimski triatlon premali izazov može se okušati na tri skakaonice.
Sanak, jer sam ostao doma, bio sam odgovoran i ne bi mogao nikad više pred oči mojih kolega da sam im donio COVID 19.
  A razlog, zbog derišta, tatek poznati iz poznate partije. Profesionalnom šoferu se ne može zamjeriti, mora služiti novac u znoju lica svog ali balavac ode u šoping u Milano. Iako su ga upozorili, odgovorio je kaj meni neko more. To je način življenja poznate partije. Tatek je imao posla se Fimi media.
Donose se zakoni za kojekakve ..zdarije ali bi mogli imati zakonsku kaznenu odgovornost o društvenom ponašanju.
  Ne raznositi i širiti bolest. Ako je kazneno širiti spolne bolesti, treba dopuna zakona da se plati sva šteta prouzročena šoping kretenskim ponašanjem.
Nema medalja, nema bodova ni za mene ni za klub a toliko sam pilio po Ivanščici.

Zadnja izmjena ( Nedjelja, 15 MARCH 2020 02:44 )

 

Analiziraj ono

     You, you, you, you, you is very good. Kaže Robert De Niro mafijaš, upirući prst u lice psihijatru Billy Crystalu. De Niro vrhunski glumac. Pitanje analitičarima. Može li politika u glumu ili gluma u politiku ?
U Holywoodu vrijedi pravilo. Dobar glumac je onaj kojemu legne svaka uloga i glumica.
Naši glumci mi nisu jasni. Sad će trošiti sredstva i vrijeme na nešto što se već danima prije znalo. Mogao sam im prodati elaborat: kako pobijediti.
Vrlo jednostavno, da su dali cipelu prepoštovanom premijeru i honorarno zaposlenom predsjedniku partije. Digresija. U kojoj je završilo 64 % komunista a 15,4% u SDP-u kojeg optužuju da je komunjarska partija. Osim toga u SDP-u su većina koji su rođeni poslije 80-tih godina. Pored toga HDZ je imao sekretara Općinskog komiteta SKH-a koji je doživio preobraćenje i postao predsjednik Sabora, dalje neću. 
  Gornji podaci su objavljeni radovi od jednog analitičkog /pazi, opet analitika/ ogranka poznate obavještajne službe, te European values study gruop 2004g Bruxulles i znastvenici, profesori Baskin i Pickering sa sveučilišta Albany NY 2008g. 
Dakle cipela jednom a prof. Škoro za predsjednika partije i mi bi imali prigodu da budemo najbogatija država na svijetu sa plaćama od 8000 €. I to smo sad izgubili za sve vijekove.
  Analitičar. Vitez od oštre sablje. Kaže. Glasači su krivi. Nije vic, nego je to vitez rekao na N1. 
Posljedice izbora, javio se kanibalizam a sa broda koji tone počela je bježanija.
  Ničim izazvanim ministar gospodarstva, grobar strojogradnje, za krivca na izborima označio vlasnika žetončića. Znači tako. Počelo je distanciranje. Kasnooooo.
A vlasnik mu poručio da on počisti pred svojim pragom u Varaždinu i Čakovcu. U Čakovcu je stvarno napravio zbrku, ali u Varaždinu je druga priča. Vlada umjesto da plati svoje dugove, ima tri pravomoćne izgubljene sudske presude. Od 3 ovih dana ide prva ovrha od 11 milijuna kn za javno privatno partnerstvo.
   Što reče prepoštovani, izborni gubitak je slojevit. Točno, slojevit da se je svima zacrnilo od oblaka crnih labudova.

Zadnja izmjena ( Ponedjeljak, 02 MARCH 2020 17:32 )

 

Analitika

     Skupili se gubitnici u 18 sati da pronađu crnog labuda.  
Na pitanje, ocu crnog labuda, zašto im se opet dogodio crni labud. Novinari su dobili začuđujući odgovor. Kaže nema više crnog labuda da se on može samo jednom dogoditi. /Sad je neka jednažba bez poznatih nepoznanica. Što može ljudski um sve nesuvislo anaelitizirati./
 Ma nemoj, ovo im je već 4 crni labud. Prvi im je bio sa šefom Like, pa EU izbori, pa prvi izbori i sad drugi krug. Ekipa sad ima cijelo jato crnih labuda, pa ih mogu izvoziti na kraljevske europske trpeze. Malo poprave negativnu izvoznu bilancu.
Primjećeno da je šogor odjednom postao pitom. Nema više dernjave i pljuvanja po šuretu. Više ne traži da prokaže poslovne partnere. Optužio ga da nešto mulja. A šurjak ga nazvao tajnim agentom 808. 
   Bio je analitičan i bubnuo da su izgubili jer su skrenuli previše desno. 
Iz kafane ja izlazim, lazim, lazim   
  Lijevo desno nigdje moga stana, joj ulice i ti si pijana.  

Zadnja izmjena ( Ponedjeljak, 02 MARCH 2020 17:32 )

 

Novogodišnja trka 01.01.2020 +350 godina

    Varaždin 01.01.2020, odlučno, snažno i uspješno su licencirani triatlonci TK Varaždin završili novogodišnju trku. Time su ušli kao prvi u predsjedanje Unije.
 Foto za povijest +350 godina, pridružili se nam elitni trkači iz kategorije, kolege Bernat i Varga AK Međimurje i Bek. Bek-AK Jastreb, konkurent sa poznate lige Japetić. Duhovna i duhovita liga, zadnje metre trke završava se, držeći se rukama za korijenje a zubima za zrak. 

Zadnja izmjena ( Petak, 03 JANUARY 2020 05:55 )

 

Five stars-/FS/

     Dan je bio buran. Još se nezna je li bračni drug branitelj, po MORH-u. Ili nije po supruzi. Branitelj iz neborbenog statusa!!. Branitelj neborbenog statusa??.
Kakva je to pizdarija.
   Pa eto mojeg prijedloga. Budući nas gospođa stalno kljuka sa nekim podacima iz USA, da ga odmah proglase generalom sa 7 zvijezda, koliko je imao onaj najodlikovaniji general u Hrvata iz Velike Gorice. Zbog zamračenih dragulja degradiran u čin običnog vojnika. Poznato je da Hrvatska ima generala ko šodra u Dravi. Od toga ih ima 7 sa FS.
  U Jugi nije bilo nijednoga. Trojica iz NOB-a i trojica poslije, ali samo sa 4 zvijedice.
 U USA u 230 godina postojanja imali su 16 FS, među njima Pershing, posebni general nad generalima, ravno 6 zvijezda.
Ni Srbija nema generala sa FS. 
Burno je reagirao Bačić /HDZ/ na presudu njegovom šefu za koruptivne premijerske radnje- primanja mita od MOL-a. 6 godina zatvora, no majstor je na bolovanju, zbog operacije koljena na samrti.
Bačić smatra da nije primjereni trenutak, baš sad kad su izbori. Ko im je kriv kad su koruptivni. Što im je jučer EU komisija poslala čestitku. Smatraju. Korupcija na maksimumu.
  Jedina Vlada u EU kojoj je pola ministara izbačena zbog korupcije.
Dan je burno zapečatio kandidat za predsjednika Hrvatske-Škoro. Pozvao svoje birače da glasaju kao i on. Kaže. izaći ću na biralište i svojom olovkom ću zaokružiti kandidata. Kojeg? Neću broj jedan a ni broj dva, nego ću dopisati broj 3-svoj narod.
 Razumjeli su njegovi glasači, glasati trebaju opet za njega. A ko će onda glasati za pravu Hrvatsku.  
Izbori su već završili a još nisu počeli.

Zadnja izmjena ( Ponedjeljak, 30 DECEMBER 2019 18:59 )

 

Zahvala za kraj godine

    Još jedna uspješna triatlonska i multisportska godina 2019g. Troje licenciranih osvojilo mnoštvo postolja, na domaćoj sceni i ino. Zvonimir Tumpić skupio je domaća prva mjesta do trećeg mjesta na Austrijskom prvenstvu u aquatlonu. Zlatko Sir se potrudio da ne zaostaje u multisportu. U triatlonu drugu godinu zaredom osvaja kup Hrvatske u kategoriji. Pichler je osvojio triatlonski kup Hrvatske, Alpe Adria kup i KTRV kup. Kupovima je dodao naslov viceprvaka Austrije u zimskom triatlonu i aquatlonu te prvak u šest raznih disciplina Koruške. Na važnim trkama dobio je posebne titule IcemanMasterschaften olimpic Kärnten i Wörthersee Hero. I dodatak umjetnička fotografija: Lagano u legendu.  
     Klupski uspjeh pripada i donatorima. Zahvala svima.
Najveći teret je pao na Leonardo d.o.o. prisutan je bio na svakoj trci.   
Hvala na financijskoj pomoći HSV Triathlon Kärnten i Adriatic osiguranju.
Donatori bez kojih ne bi bili puni volje i energije OPG Šincek i Mesnica Šanjek.
Pridružili su se Thule, Tim Panex, Weyland Corporation, P Beretta, Orbis, Copy centar Manuela i Plavec Fiket studio, Metal-gal.
  Pored zahvale, ugodni praznici članovima kluba i uspješna Nova poslovna godina za donatore. 
Svima zdravlja i veselja. 

Zadnja izmjena ( Nedjelja, 29 DECEMBER 2019 04:45 )

 

<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 9 od 54

Login
Brojač posjeta
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas42
mod_vvisit_counterJucer311
mod_vvisit_counterOvaj mjesec6264
mod_vvisit_counterSve1655895
Sponzori