Tulijev prst

     Bez oralnih izraza prst je sve rekao. Tko je razumio je razumio. Škoro nije. Pa se pretvorio u Marka Antonija koji je zbog filipika pobjesnio. Reče. Kad dođem na vlast daću im po prstima. Nadajmo se da neće pasti pokoja glava. Kao glava Cicerona i obje mu ruke kojima je odlučno i snažno mlatarao. Izgleda da Škoro ne voli nečiji ručni govorni izraz.
Nezna se koje tablete Škoro nije uzeo ali narodna kaže da je od gotovog posla napravio veresiju. Što mu je trebalo da se umješa u međunožje. Izvrsno je krenuo kritikom gospodarskog programa, klijentilizma i lopovluka trgovačke vladajuće kamarile.
Kao nedavnih afera, vjetroielektrana i nafte isporučene u Peštu. Taji se pod svaku cijenu da se ne dozna po kojoj je cijeni prodana nafta. Ona je nacionalno bogastvo pa stoka sitnog zuba netreba znati detalje. Neformalno se prenosi informacija da je nafta data ispod cijene. Treba to odmah istražiti.
Što se tiče kupovine INE na TV N1 novinar Panđić iznio je tešku optužbu. Poznata je činjenica da je Milanović izludio Mađare prijeteći da će se oduzeti koncesija / manje je poznata da kod nas plaćaju manje nego u svojoj zemlji/. I Mađari su bili spremni prodati INU za 850 milimjuna. Sada je vrijednost 2 miljarde . Kako bi išla prodaja. General Čermak je imao investitora ali ga Plenković nije htio primiti. Ako je to istina onda je to veleizdaja i to što prije treba istražiti. Još je dodao da su htjeli prodati dio od HEP-a 25% da onda otkupe INU ??? 
Za mene je veleizdaja i uništenje Uljanika jer je u njemu bilo 23% državnog udjela. Pored toga još su platili 5 milijrade kuna garancija. Sada pred izbore išli su u novo osnivanje Uljanika. Prosto da čovjek ne povjeruje koliko u tom činu ima hrabrosti. Uništili da bi onda cijeli slučaj pretvorili sebi u korist, da su spašavali radna mjesta. Sa Ukrajincima i Kinezima. Biće tu dosta prstiju, za Škoru.
  Mala digresija, HEP svake godine ima dobit oko 2 miljarde kuna. Pa zar se ne može napraviti organski rast HEP-a sa vjetroparkovima, umjesto da sa  sklapa posao sa nekim sumnjivim likovima. Sad kad imam više informacija, slobodno mogu zaključiti da su Austrijanci samo odigrali igru za proviziju i na mala vrata uveli spasitelje. Na veliku radost naših političara, oblizuju prste. 
   Prst sudbine nas je opet zadesio u vidu corone. Maltretirali su nas sa propusnicama, kršili ustavna prava. Tražili da budemo odgovorni a oni? I prvi epidemiolog pokazao nam je kako se ponaša odgovorno, pa je u izolaciji. Sada kad u Srbiji i BiH pucajo svakog dana po 100 zaraženih, mi smo otvorili granice u oba smjera. Opet će biti virusa za novi pomor, posebno u staračkim domovima. Da li će stožer odgovarati?
  Ministar spefičnog glasa kaže, Hrvati nemojte putovati ali turisti navalite.
Šefica Zarazne prijeti kaznama građanima. Ima pogrešne naočale. Njima ne vidi svoje partijski kolege kako se rukuju, grle i ljube. Posebno kad su si izabrali državnu tužiteljicu. Corone ne bi ni bilo da nemamo neodgovorne političare.

Zadnja izmjena ( Nedjelja, 21 JUNE 2020 15:52 )

 

Gradi kotec kao njegov otec

    Kakav utorak, u dva dana Plenković na HTR-u. Savjet glavnom uredniku, najlošijem sportskom novinaru B. Kovačeviću. Treba vođu svaki dan staviti na TV i to u jutarnjim satima. Tko nije u mogućnosti ga gledati, staviti ga na razglas i uvesti ga u svaku kancelariju i tvornicu pod sloganom pruga gradi nas, mi gradimo prugu/ nije Brčko-Banović/. Nakon vrhunskih postignuća i dostignuća Hrvatske, neka objašnjava kako se utjecajna i ugledna Hrvatska našla u društvu jedne Mongolije ili Venezuele ??? Tko kaže i laže da nismo najbogatiji.
  Kako mediji mogu biti opaki. Svi portali su objavili da se je u Sesvetama prikazao Bandić vidno pijan. Nije istina taj lik /bojler/ nije imao kravatu i maramicu u reveru i ništa nije govorio.   
  Poslovno sam bio u Zagrebu, dokaz imam, kamera me snimila u Sv. Heleni na autoputu. Dotični, zvani bagerista i maratonac bez postolja, inkriminiranog je termina pred 20 do 30 blentavih novinara držao filipiku. Uzeo si za pravo da se primitivno hvali da on gradi pesje kućice i koce. Ekskluzivno je zaključio da Škoro to nije napravio. Ne da branim dr. Škoru ali ne da je sagradio kotec i pesju kućicu, nego i kuću, vilu, svoju firmu, vinograd.... I to sa svojim rukama, znanjem, novcem i platio na sve to poreze i zapošljava radnike u realnom sektoru. Bagerista je izgubio kontrolu, nad sobom.  
Bandić, nikad u svom životu ništa od toga nije napravio. Jeste napravio ali sa novcem od poreznih obveznika, nikada nije nikog zaposlio kao poduzetnik već kao pajto i rođo. Konačno ima sudski proces u kojem je puštena snimka, pa je urbi i orbi psovao majku osobe /da zaposli svoju rodicu/ na koju se često poziva zamišljajući si, da je veliki vjernik, noseći svijeću od 2 metra na Mariju Bistricu. Crkvenjaci ga rado ugoste i puštaju da sa njima slavi Svetu misu. Čestitke i njemu i njima. Pored hvale o kocima i pesjim kućicama zaboravio se pohvaliti da se rastao sa Vesnom da bi se za mjesec dana opet udao, da ostvari materijalnu korist, kak priliči vjerniku.
  Dakle, zaključno on nikad u životu nije ništa napravio. Sva djela su novci iz proračuna i trenutno mu u Zg proračuna rupa od miljarda kuna koje pokriva raznim kreditima.
 Gradi kotec ko otec a ne europski grad. Smeće, na koje upozoravaju baš iz te EU, kao najgori glavni grad. Potres ulazi u treći mjesec, još šuta vlada Zagrebom, nije odvezena, a obnove nema. Nema ni zakona ni obnove. Demagoški je dopeljal tri šlepera cigle za obnovu kuća i hvali se da je dao zamjenske stanove. Pa nije dao svoje nego od cijele zajednice. 
  Za kraj tužna vijest. Neću moći više pričati vic o Štefeku i njegovoj ljubavi. Pitali Štefeku u vrtiću, koliko voli mamu. Nimalo. Zašto? Mama me tuče. Onda voli tatu, ni njega i on me tuče. Pa ima li koga voli. Volim Varaždin /Varteks/ on nikoga ne tuče. Ko za inat pobijedili Hajduk usred Splita. 

Zadnja izmjena ( Srijeda, 17 JUNE 2020 07:46 )

 

Velika riba

      Stanković je ugostio šefa koji je imao previše "sidejob"- /njegov termin/ partnera u Vladi. I ponosi se koliko ih je maknuo iz nje. Kod nas je normalno da pola Vlade s prstima u pekmezu. Početak emisije naslućivao je da to neće biti smisleni razgovor. Aco se dobro pripremio, ali to nije dovoljno ako si ekonomski neznalica kao i njegov sugovornik. Dva pravnika razgovaraju o makroekonomici. Emisija je bila negljedljiva i nešlušajuća  Uspio sam izdržati deset minuta. U tom vremenu tri puta me potjeralo na WC. 
   Razlog, par idiotskih citata. Da je 3% bolji rast od 5%, jer je zdrav. I da nas pad na svim ljestvicama- pokazatelji, ne čini siromašnijima već smo bogatiji. To je bio atak na zdrav razum. Ali na izborima 30% će to objašnjenje prihvatiti jer znaju da će svako nešto dobiti. Gost je stalno kreirao rukama veličinu nogometne lopte, pa mi je bila prva pomisao da pokazuje koliku je ribu uhvatio. Eto, toliko joj je bilo oko. Snažno iritantni je bio u diskusiji, samo je njegova bila meritorna.
  Imali smo rast ali manji od ostalih u EU. Jednom makroekonomisti takve idiotarije nebi mogao prodati. Da bi bili bogatiji morali bi imati enorman rast BDP-a jer imamo mali per capita. Stalno se pozivao na Milanovića. Svako razuman uspoređuje se sa boljim a ne lošim.
Od prošlih obećanja ništa a nova, recimo 100 000 novo zaposlenih. Ako se poslužimo teorijom onda bi sad trebali obećati nove zaposlene 413 000 ako su u prvom obećali 180 000. Nismo radili zbog korone i sad je ciklus uzleta proizvodnje.
Aco je zaboravio pitati gdje se svi ti zapošljavaju. Ja to točno znam, sve uhljebi. Objašnjenje, imamo nisku /najnižu u EU/ društvenu produktivnost.    Sve što postignemo /rast/ u proizvodnji, pojedu uhljebi, ne policajci, vatrogasci, učitelji, medicinari...Nego partijski isluženi kadar, pa općine i županije imaju po 7 savjetnika za turizama. Tu ne mogu omanuti. 
  A predsjedanje EU kao neki big deal. Pa kod korone svaka država je za sebe vodila spašavanje. Ništa šaka o stol. Sad bi mogao redati u nedogled. Završno, Charles Michel je napravio proračun, nisu ga dali Batmanu. Čudno, a big fish. 
No ipak nije bila Bloody Sunday /U2/ jer sam dobio prinove. I to baš u vrijeme vrle emisije.

Zadnja izmjena ( Ponedjeljak, 15 JUNE 2020 05:25 )

 

Karmine

       Kako se ono kaže, slika govori više od tisuću riječi. Smrznuta i skamenjena lica koja ne vjeruju u sebe a još manje u svog vođu. Sve su zaboravili a plaćali smo im odlazak na razne team bildinge. I klauzure.? /Pa kako su se samo dosjetili tog termina./  Smiješiš se kad lupaš najveće gluposti, body language i izvodiš trik tehnike rukama. /Mađioničari. Uništili su ono što nebi ni vrtička djeca./ Da potvrdiš govorne gluposti. Neka se ugledaju u svog vođu koji je izvrsno savladao body tehniku kad je bio u minkenskoj bojni. Odlazio na tečajeve kako biti dobar orator i radeći na sebi, mašući rukama pred špiglom.
  Program za novi izborni ciklus, ocjena luk i voda. Šteta vremena. A što je sa starim obećanjima, reformama. To više nije važno. Novi program na jednom portalu ocjena je, najluđe do sada.
Stara obećanja na prastara obećanja. U prilog ide vic.
  Dođe žena u zrelim godinama doktoru. Doktore neugodno mi je ali imam problem. Nema problema koji ja ne mogu riješiti. Pa vidite ja sam još nevina. Doktor zatečen uspije propentati, pa tri puta ste se udavala. Pa u tome jest problem. Prvi muž je bio pekar, samo je mijesio. Drugi je bio slastičar, samo se slastio. Doktoru su navrle sline. Žena nastavi, mislila sam da će biti bolje pa sam uzela trećeg muža političara. On je pak samo obećavao.
   Koliko je Program vickast može se nastaviti sa vicom. Dođe vamp žena kod doktora. Kaže svoj problem a dok ju zamoli da se skine. Žena zapanjena i upozori doka da je poštena i udata i da joj to nije prikladno. Dok, moram vas pregledati, skinite se. Ali ja imam i djecu, skinite se iza paravana. Ode žena iza paravana i skine se. Prođe dosta vremena i dok pita jeste li se skinula. Ja jesam a vi doktore.   
    O INI sam sve već napisao. Neće Lazar uskrisiti staru INU. Bačen novac, mogli su i pro bono dobiti vrijednost INE, ako već sami neznaju procjeniti. Više od 1  milijarde ne vrijedi a ja ju nebi ni kupio. Istjerao bi MOL iz Hrvatske, legalno. / zbog obećanja, modernizirati obje rafinerije-nisu ispunili ugovor/ Dižući cijene koncesije a onaj inšpektor plexiglas da im svaki tjedan naplaćuje kazne. Od naših izvora bi napravio ponovo naftnu kompaniju.
Za kraj umjesto zaključka o programu, vidi sliku. I dodatak. Hrvatskoj ne kruži bauk /Bauk/ već Humoreska. Razgovarao sam sa Orbánom, odlučno i snažno. Ne može on crtat stare karte i posezati za Baranjom, Međimurjem i Fiumom. Sve sam mu rekao. Njegov odgovorio je bio da se radi o krivom tumačenju.! 
Podignuti spomenici ostaju i na njima Rijeka je Magyar ország.
 Endeš, kendeš, na moj sjedneš /bicikl/ banku platiš pa se klatiš... 

Zadnja izmjena ( Četvrtak, 11 JUNE 2020 04:51 )

 

Ive, Sretan ti rođendan

    Zar je moguće da se nitko sjetio našeg majstora. HDZ-u je bio dobar kad je dijelio nezaboravne sinekure i političke pozicije. A sad kad je čoik u gabuli, lanjski snijeg. Barem da mu netko odnese kolače, makar ih smije samo gledati.
  Treba da mu se čestita, ma gdje kod bio, zadužio nas je, pa je red da mu se porezni obveznici oduže. I dok je bio u filmu "Zna se" pare su ispred svega, bolje prevedeno u Hvaljen Isus. Kako bi se to moglo protumačiti kad se dugoprstići toliko hvale da su vjernici. Činjenica da se može lopovština odriješiti vjerom. Čim netko kaže Hvaljen Isus on je bezgrešan skoro da je božanstvo. U prvim su redovima u crkvama. Vjerski dužnosnici tu ne vide nikakav problem, posebno Kaptol. Samo reci riječ /Hvaljen Isus/ ozdraviti će dušica moja /kesica, kesa, taškica, torbica ili baš ako je netko želi biti zločest onda može torba/. 
   I nova sustanarka, tajnica /na račun poreznih obveznika/ završavala je svoje zapaljive govore na predizborima kampanjama sa Hvaljen Isus.   
Sadašnje prebivalište, okupilo se puno pajtaša, sve iz iste partije ili simpatizera. Iako će biti na toj adresi u sukobu interesa, ima ih dovoljno da formiraju Vladu. To će biti pravovaljana Vlada u sjeni. 
   Biće dobri savjetnici Betmenovoj Vladi.

Zadnja izmjena ( Ponedjeljak, 08 JUNE 2020 18:45 )

 

Ušna Bubica izazvala provalu panike

     Poslije jedne godine ? praćenja istraga se bližila nekim važnim osobama. I istraga je pala, zbog bubice. Nikad viđena tolika panika u redovima HDZ-a. Treba korektno kazati da u HDZ-eu ima poštenih osoba ali vrhuška je ugrezla i ogrezla u korupciji. U Ministarstvu uprave i ministar i tajnica na najprizemniji lupeški način zarađuju sa strane iako imaju solidna primanja. Pola Vlade je smijenjeno zbog korupcije??. Nikada do sada toliko, a u EU smo rekorderi. U svakoj normalnoj državi bili bi odmah novi izbori jer ova Vlada nema legimitet. Moralni. Plenković je sve te osobe sam instalirao. On je odgovorniju od njih. Sumnja pada i na njega, zašto mu USKOK ispituje desnu ruku Tenu Mišetić. Kao šef morao je o svima znati čime se bave redovno ali na crno. Ako on baš ništa ne zna tko što radi u Vladi na crno, tko onda vlada Vladom i državom?. Po stanju u Vladi, neformalne grupe a izvršitelji ministri su samo dekoracija i manekeni za javnost. Njegova Vlada ima 155 osoba, najviše od svih Vlada do sada. Ja sam bio šef par tisuća osoba i nitko nije mogao raditi nešto što nije bilo u njegovom opisu radnog mjesta. A naš vrli brojač minornih rezultata nije znao što mu radi najbliži suradnici. Treba snositi odgovornost, posebno jer je neke svoje pajdaše branio do granice dobrog ukusa. 
  Drugi legimitet je politički. Sklepali su Vladu od preletača suprotnog političkog usmjerenja. Kao i održavanje večine u Saboru, sa preletačima, žetončićima od bageriste i optuženicima. 
  I kad su se ponadali da će na valu virusa konačno sigurno ponovo osvojiti vlast, bubica sve poništi. 
 Vjetroelektrane, započete su u 4 evaluacije od Austrijanaca. Kad su shvatili u kakvo su osinje gnjezdo upali, prodali sve našim majstorima, pokrili troškove i zbrisali. Ti naši majstori su odlazili u ministarstva na razgovore kao da se odlazili na prošćenje ili kirbaj.
  Bez iznimke treba sve dobro protresti od Čačića, Vrdoljaka do Čorića. Posebno one u šumarijama koji su tražili nemoguće uvjete, kao, da im koncesionar elektrane radi ceste i prosjeke u šumi a da bi direktori primali posebne bonuse po tajnim ugovora koje je obznanio MOST-ov ministar Romić. Zašto su bili tajni u javnom poduzeću. Jer su ti bonusi kasica prasica za politiku. I to onima koji su te tajne ugovore omogučili, dijelila se pinkica. Poznata je činjenica da HR šume vode članovi HDZ-a. Ministar Romić samo u 174 dana, prije nego je smijenjen, napisao sve reforme koje treba napraviti u šumama. Nepoznata činjenica je, da je Zelena akcija podnijela kaznenu prijavu za krađu drva u šumama za 1 milijardu €. 
To su izračunali stručnjaci prema dokumentaciji samih HR šuma. Površina nestale šume je veličina županije varaždinske. Bonuse i krađa a ubirali su porez na šume od svih poslovnih poreznih obveznika. Uvesti prijeke sudove za ovakve drske postupke. Za krađu 100 000 €, metak.     
A zašto se događa tolika raširena korupcija. GrECo 4 godina upozorava da nema Zakona o korupciji. Zadnje izvješće tajili su 8 mjeseci tvrdeći da se čeka prijevod. To Plenković uopće ne spominje u svojim nabrajanjima.
Predložio sam da još vode državu godinu dana, da se sami uvjere da su uništili državu.
Međutim sad i mene hvata panika ako paničari opet budu vodili državu 4 godine.

Zadnja izmjena ( Nedjelja, 07 JUNE 2020 17:37 )

 

05.06. 1973.

     Ovaj tjedan trešti muzika u mom dvorištu, najčešće AC/DC. Cijeli tjedan se mučim sa orahom, malo pilim, tupim lance, pa ih oštrim i tako u nedogled. Usput četiri dana slavim odlazak u JNA. Jede se pisana pečenka, obiteljski specijalitet, lungić u necu i pije šampanj, onaj Chardonnay koji sam dobio za  Wörthersee Hero. A vojska. Stara uzrečica tko nije za vojsku nije ni za ženu. Otišao sam sa dosta znanja i vještina a vratio se obogaćen sa još jednim fakultetom. 
  Od kuda sad da sam se raspekmezio. Naviru sjećanja. Ima tri dana da sam ostao bez još jednog prijatelja iz osnovne škole. Mnogi su otišli iznenada. Prije mjesec dana ode i Edin Sprečo, Željezničar, igrao je krilo za Jugoslaviju.
  A moj odlazak je bio. Vratio sam iz Maribora i fešta sa kolegama koji smo odlazili u uniformu. Ja sam dobio služenje kod privatnika, na Plesu, bio sam najbliže što je moguće. Bliže bi mi bilo samo Varaždin. Predsjednik regrutne komisije bio je major, otac cure sa kojom sam se družio. Isti dan prodao sam Wartburg, da me ne čeka 15 mjeseci. Za sljedeći dan imao sam dogovor sa prijateljem da me odveze u Veliku Goricu sa Peugeot 404.
  Poslije obuke za šofera, /imam dozvolu za sve što se kreće na kotačima, čak sam vozio i Sabrea F86 po pisti, koje smo dobili od USA/, prebačen sam u kancelariju za ćatu. Dobio sam posilnog koji je bio zadužen za čišćenje, loženje vatre zimi i moje šišanje svakih 20 dana. Sprečo mi je bio poštar. Nosio je poštu iz Zagreba na Pleso. Za vrijeme radnog vremena nije uopće ličio na vojnika a družio se samo od majora na više činove. Poslije podne išao je Zagreb gdje mu je bila žena i kretao se u civilu. Još je jedan bio nevojnik u jedinici. Vujanović, odbojkaš C. Zvezde isto reprezentativac. Taj je stalno bio na nekim svearmijskim natjecanjima. Obojica su bili vojnici na papiru. Vujanović je dolazio kod mene u kancelariju na razgovor i jednom prigodom mi podijelio savjet kako moraš sam si pomoći. Dolazili su novogodišnji praznici i mnogi su išli doma. Pišem objave i gunđam, radim ko crv a na mene su zaboravili. Kaže on meni, ćato reci i da ti hoćeš doma. I skupim ja hrabrost i zapitam nadređenog zastavnika a ovaj zašto se nisam prije javio, kao kasno je. Ali mi je svejedno odobrio 10 dana. Poslije sam se  sam slao doma. Budući sam imao kod sebe sve osobne karte od čete i dozvole za izlazak ja sam si sam skratio rok sa 15 mjeseci na 12. Tri mjeseca sam sam sebi odobravao odlazak doma. Do Zagreba kao vojnik a od Zagreba civil. Presvlačio se gdje sam stigao, često u stanu / Petrinjska /B. Vučkovića kirurg, varaždinac. I poslije vojske smo se družili. Dva puta me je krpao, oba puta spašavao šaku, jednom sam cijelu poslao kroz cirkular. I on je otišao i to prije desetak godina. Sekunde sporo idu a godine lete.  
 Foto: pisana pečenka, nasljedio sam recept od dede, izučio je za mesara 1900 g. kod Vajde Čakovec. Nakon nekoliko godina šalje ga njegov otac na trgovački studij u Wiener Neustadt. Zahvaljujući mesarskom zanatu preživjeli smo najgore godine poslije rata jer je deda klao po kućama. Nož i čelični brus su od dede. 
 

04.06.1973

      Krenem ujutro u 7 sati za Maribor, na ispit matematike kod prof. Jožefa Lepa /1928-2013/. Držao je kolegij /ruske/ matematike po Uščumliću /Beograd/ i pomoćni  B. Aspen, viša matematika 1,2,3. Par dana prije sam ga zamolio da me primi na ispit mimo roka jer idem u JNA 05.06. Došao sam po njega Wartburgom, uz mjenjač sam imao biljni liker Half od Segestica Sisak. Starina me je samo značajno pogledao a ja sam se posramio, zaboravio sam maknuti bocu. Bila je pripremljena za slavlje. Half mi je koristio jer sam se hvalio da igram centarhalfa kod curica.
  Profesora je imao akademsku titulu magistra i tri puta su mu rušili matematičke teorije u Lubljani, pa je pričekao Univerzu Maribor kad je 1988 doktorirao temom "Trećim rubnim problemom svinuća debele ploče". Kao što sam spomenuo bio je jako težak po pitanju materije, ruska matematika dosta teška. Poznato da najveći matematičari i šahisti dolaze sa ruskog područja.
   Autom smo išli iz Smetanove-Strojništvo Maribor na Pedagoško univerzo. Svi ostali ispitanici na ispitu bile su cure. Ja sam dobio svoje zadatke koje sam riješio bez problema. Bile su neke trigometrijske jednađbe. Odmah poslije pismenog ispita imao sam usmeni. Profesor je rekao da sam dobar matematičar i dao mi je pripremljena pitanja koje nisam ni pogledao. Pitao sam profesora da li mogu položiti ispit bez usmenog. Rekao da može ali da ću dobiti dvojku. Bio je razočaran, mojim pristupom, posebno jer sam bio jedini od svoje generacije koji je riješio jednostavan zadatak. Vidljivo u Indexu da sam dobio samo jednu ocjenu, dva a ispred je bio kolegij Pogonski i delavni stroji, ocjena 5/4. I tu sam napravio glupost. Kako je ispit išao kraju ja sam crtao peticu na margini svojeg papira a to je vidio profa pa sam poslije sam sebe tješio "Ampak to ni res resnica."    
  Jednostavan zadatak bio je da se od 12 kuglica treba utvrditi u tri vaganja jednu koja je lakša ili teža od ostalih 11. Sve su istih dimenzija. Za lakše rješenje ponuđeno je u tri vaganja ali sa 6 kuglica.   
  Kad je upisao dvojku, napomenuo je da bi volio da kad sam u Mariboru da navratim kod njega. Žao mi je, nikad nisam a toliku puta sam bio u Mariboru. Vodio sam svoju unuku na proglašenje kupa u Velden 2013, dva mjeseca prije nego je umro a bili smo nedaleko univerze na trgu gdje je Hitler držao govor.
   Kući sam sa ispita išao pjevajući, jureći, pa sam u Zlatoličju platio kaznu. Stao sam na Borlu /tada još nisam znao za strahotne događaje 1945/, gdje sam se počastio sa izvrsnim sendvičem i par škropeca od rajnskog rizlinga.
  Foto je od ovog vikenda, da mogu sa trupcem kod pilara. U samoj kruni korijenja urašteno kamenje. Šodra ko u Dravi. Sve sam ih povadio. Potpuno iracionalno. Imao sam ponudu da dobim za njega 500€, a ne ja moram po svojem. Uništio 3 lanca a o radnim satima da ne spominjem. Biće to skupi stol.  
Puno sam u životu kreirao i stvorio ali sam još više griješio i to u banalnim situacijama.
 

<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 6 od 57

Login
Brojač posjeta
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas116
mod_vvisit_counterJucer410
mod_vvisit_counterOvaj mjesec5944
mod_vvisit_counterSve1716719
Sponzori